Vina Belje Select

Select vina proizvedena su od pomno odabranog i ručno branoga grožđa iz više mladih vinograda. Bijela vina odnjegovana su u inoksu kako bi i u boci zadržala svježinu koju su im osigurali plodno i mineralno tlo, vjetrovi koji prosušuju trsove i brinu se da grožđu ne bude pretoplo te Dunav i Drava čiji tokovi poput prirodnih barijera pomažu da oluje zaobiđu te prekrasne vinograde. Dio crnih vina šest mjeseci odleži u velikim bačvama od slavonskoga hrasta, a dio u inoksu i sljubljuju se prije punjenja u bocu. Sva Select vina odlikuju ugodne sortne arome, svježina i mineralnost i ponosni su Princ Hrvatskoga Podunavlja.

Premium: Vrhunska vina dostojna prinčeva

"Premium" vina prave se od grožđa iz najsunčanijih redova u najboljim vinogradima. Zahvaljujući pomnom odabiru sirovine za ta vrhunska vina i modernoj tehnologiji za preradu te kontrolu uvjeta u svakoj posudi u podrumu, točno se zna na kakvu je tlu i u kojim vremenskim uvjetima raslo grožđe za svaku pojedinu bocu. Bere se ručno i dio grožđa preša se cijelih bobica, dio nakon što se muljačom zdrobe bobice, a dio poslije maceracije. Vina su odnjegovana na finom talogu u inoks posudama. Nakon toga bijela odleže u drvenim bačvama 6, a crna između 9 i 12 mjeseci. Još 6 mjeseci sazrijevaju u boci i tako postaju potpuno spremna da se u čaši dokažu kao Princ Hrvatskoga Podunavlja.

Vina Belje Goldberg - jedinstvena vina dostojna prinčeva

"Goldberg" vina proizvode se od grožđa ručno branog u različitim fazama dozrijevanja. Izabiru se samo najbolji čokoti s tla na kojem nema puno humusa. Zato je urod manji, ali daje vina s više karaktera. Dio grožđa preša se cijelih bobica, dio nakon što se bobice muljačom zdrobe, a dio poslije maceracije. Bijela Goldberg vina, graševina i chardonnay, odleže najmanje četiri mjeseca u drvenim bačvama. Crvena Goldberg vina, merlot i frankovka, u drvenim bačvicama odleže 18 mjeseci. Potom se vina iz različitih bačvica sljubljuju 10 do 12 mjeseci u velikoj bačvi pa još 10 mjeseci dozrijevaju u boci. Kraljevska Goldberg vina prava su slika Princa Hrvatskoga Podunavlja.